• Delta Diffusion - Doomoo

    Delta Diffusion - Doomoo

  • Ragolle

    Ragolle

We design

Alles start met een idee. Vanaf het eerste concept tot en met de eindrealisatie wordt het project ‘in huis’ begeleid, geproduceerd en opgevolgd.

Wij denken graag met u mee om het imago van uw bedrijf in de kijker te plaatsen: tijdelijke architectuur met een blijvend impact! Vanaf de allereerste briefing, de brainstorming-sessie, het ontwerp en de realisatie tot de nabespreking heeft u één contactpersoon.

Wij dragen de service naar de klant toe hoog in het vaandel en de kleinschaligheid van com2com heeft het voordeel dat we een heel persoonlijke aanpak kunnen garanderen.

We build

In onze eigen ateliers brengt een gedreven team van vakmensen uw project tot realiteit. Ons team van vaklui bestaat uit lettreurs, metaalbewerkers, schrijnwerkers en magazijniers.

Zij worden ondersteund door projectmanagers die de ontwikkeling, logistiek en begeleiding organiseren zodat uw project op de juiste plaats geraakt, met precisie wordt uitgevoerd en op tijd klaar is voor de beursopening.

We deliver

Com2com realiseert uw standen in België, Europa en daarbuiten. Ons team van ervaren standenbouwers monteert uw project tot een geheel met visuele impact én vooral met een meetbaar commercieel resultaat.

Volledig eigen beheer van ontwerp, productie en realisatie maakt het ons gemakkelijk om u totaaloplossingen van A tot Z aan te bieden. Deze full service approach maakt onze samenwerking en uw beursdeelname een aangename en stressloze ervaring.

Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.