Nieuws

OSPI

COM2COM is dé OSPI Partner in België. Dankzij het gebruik van één serviceniveau van hoge kwaliteit kun je je stand overal ter wereld opbouwen en bespaar je tijd en geld.

De slogan van het OSPI-netwerk is ‘Designed Here - Built There’. Voor een beurs in Amerika hoef je niet langer je beursmateriaal en standenbouwers over te vliegen of te verschepen. De stand wordt hier uitgetekend en opgebouwd in Amerika met materiaal en mensen ter plaatse. Niet alleen een besparing op tijd en geld maar ook een erg duurzame oplossing.

calendrier de planification

Dankzij COM2COM staat jouw stand 24 uur voor de start van de beurs klaar. Maar uiteraard is er daarvoor al heel wat werk verzet. Aan welke zaken moet je wanneer denken?

Van het in orde maken van verzekeringen over het bestellen van internetaansluitingen tot het voorzien van balpennen en een nietmachine, er komt heel wat kijken bij de voorbereidingen voor een geslaagde beurs. Hieronder vind je een maandoverzicht met zaken die je beter niet vergeet. Download onderaan onze uitgebreide checklist.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.