Nieuws

Geen beurs, geen rode loper, maar iets veel belangrijkers!

Vaccinatiecentrum-Kortenberg

COM2COM bouwt vaccinatiecentrum in Kortenberg. Op donderdag 28 januari begon standenbouwer COM2COM aan de opbouw van het vaccinatiecentrum in sporthal Colomba in Kortenberg. Inmiddels werd het vaccinatiecentrum goedgekeurd door het organiserende comité onder het toeziend oog van Politie, Brandweer en Burgermeester Alexandra Thienpont. De inwoners van Kortenberg, Bertem en Herent kunnen er weldra hun coronavaccinatie krijgen. 

Hoe een standenbouwer voor z'n klant de rode loper uitrolt in Cannes

MasterCard client story

COM2COM is actief in heel Europa en zelfs daarbuiten. Een belangrijke speler in de internationale eventmarkt is Absolute Blue, met hoofdzetel in Luxemburg. Absolute Blue wijdde zich in 2019 nog aan de merkactivatie van MasterCard op het filmfestival van Cannes. En om dat tot een absoluut veelkleurig succes te maken, nam MasterCard COM2COM onder de arm voor destandontwikkeling en –bouw, de permanentie en nazorg.

Hoe brief ik mijn standenbouwer?

briefing document

Dankzij een gestructureerd briefingsdocument zorgt COM2COM ervoor dat jouw droomstand 24 uur op voorhand klaar staat. Vind hier ons praktisch briefingsdocument.

3 bouwsystemen in functie van jouw ideale stand

COM2COM-3-systemen

Houtbouw of een modulair systeem? Bij COM2COM hoef je niet te kiezen. Combineer het beste van houtbouw, beMatrix en Octanorm en geniet van de stand van jouw dromen, 24 uur voor de start van de beurs opgeleverd.

Beursstanden zijn dan misschien tijdelijk, ze moeten wel een blijvende indruk nalaten. Het succes van jouw stand wordt bepaald door verschillende factoren, van opbouwtijd tot uitstraling. Bij COM2COM reken je op onze expertise van drie bouwsystemen. Welk wordt gebruikt, hangt af van het doel en de uitstraling die jij in gedachten hebt voor de beursstand.

Hier moet je aan denken voor je beursdeelname

calendrier de planification

Dankzij COM2COM staat jouw stand 24 uur voor de start van de beurs klaar. Maar uiteraard is er daarvoor al heel wat werk verzet. Aan welke zaken moet je wanneer denken?

Van het in orde maken van verzekeringen over het bestellen van internetaansluitingen tot het voorzien van balpennen en een nietmachine, er komt heel wat kijken bij de voorbereidingen voor een geslaagde beurs. Hieronder vind je een maandoverzicht met zaken die je beter niet vergeet. Download onderaan onze uitgebreide checklist.

OSPI, het meest efficiënte netwerk van standenbouwers

OSPI

COM2COM is dé OSPI Partner in België. Dankzij het gebruik van één serviceniveau van hoge kwaliteit kun je je stand overal ter wereld opbouwen en bespaar je tijd en geld.

De slogan van het OSPI-netwerk is ‘Designed Here - Built There’. Voor een beurs in Amerika hoef je niet langer je beursmateriaal en standenbouwers over te vliegen of te verschepen. De stand wordt hier uitgetekend en opgebouwd in Amerika met materiaal en mensen ter plaatse. Niet alleen een besparing op tijd en geld maar ook een erg duurzame oplossing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.