3 bouwsystemen in functie van jouw ideale stand

22 February 2018

Houtbouw of een modulair systeem? Bij COM2COM hoef je niet te kiezen. Combineer het beste van houtbouw, beMatrix en Octanorm en geniet van de stand van jouw dromen, 24 uur voor de start van de beurs opgeleverd.

Beursstanden zijn dan misschien tijdelijk, ze moeten wel een blijvende indruk nalaten. Het succes van jouw stand wordt bepaald door verschillende factoren, van opbouwtijd tot uitstraling. Bij COM2COM reken je op onze expertise van drie bouwsystemen. Welk wordt gebruikt, hangt af van het doel en de uitstraling die jij in gedachten hebt voor de beursstand.

Bespreek jouw volgende beursdeelname met onze experten.

Houtbouw

De traditionele methode om standen te bouwen. Een natuurlijk materiaal dat verwerkt wordt zoals jij het wil. Dat betekent dat we met hout volledig op maat werken. Standen in houtbouw springen dus onmiddellijk in het oog. Bovendien zijn ze robuust en dus veilig.

Laat je inspireren door onze realisaties.

BeMatrix

Vernieuwend systeem, ontwikkeld door de gelijknamige Vlaamse wereldspeler. Aluminium profielen vormen de basis. Aan de voorzijde worden panelen of textiel bevestigd. De naadloze structuur zorgt voor een strakke look. De andere grote troef van beMatrix is de flexibiliteit. Het systeem is modulair, veelzijdig, snel opgebouwd en afgebroken en eindeloos herbruikbaar. 

Octanorm

Wereldwijd gebruikt systeem dat uitgevonden werd door het gelijknamige Duitse bedrijf. Panelen met standaardafmetingen schuiven in de achthoekige steunpilaren. Snel, relatief eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Het grote voordeel: vertrouw op COM2COM als OSPI-partner en wees gerust dat jouw stand overal ter wereld op exact dezelfde manier opgebouwd wordt, zonder extra investeringen in budget en tijd. 

Combinatie

Een Octanorm-geraamte met houten details als afwerking? Of een houtbouwstand met beMatrix-kaders? COM2COM ontwerpt en bouwt jouw stand op maat, met het aangepaste systeem. De mogelijkheden worden zo onbeperkt. Of je nu voor één systeem gaat of voor de ideale mix.

Concrete beursplannen? Laat je adviseren over de mogelijkheden door onze designspecialisten.

Neem je binnenkort deel aan een beurs?

Werk samen met COM2COM en wees 'ahead of time, ahead of stress'. Contacteer ons hier.

COM2COM-3-systemen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.