Geen beurs, geen rode loper, maar iets veel belangrijkers!

12 February 2021

COM2COM bouwt vaccinatiecentrum in Kortenberg. Op donderdag 28 januari begon standenbouwer COM2COM aan de opbouw van het vaccinatiecentrum in sporthal Colomba in Kortenberg. Inmiddels werd het vaccinatiecentrum goedgekeurd door het organiserende comité onder het toeziend oog van Politie, Brandweer en Burgermeester Alexandra Thienpont. De inwoners van Kortenberg, Bertem en Herent kunnen er weldra hun coronavaccinatie krijgen. 

Alles werd in het werk gesteld om op korte termijn het vaccinatiecentrum volledig operationeel te hebben. Hiervoor werd beroep gedaan op ervaren standenbouwer COM2COM uit Kapelle-op-den-Bos. 
 
Jean-Paul Roskin, fiere inwoner van Kortenberg en Manager van COM2COM; 
 
"Wij zijn enorm content dat we na een veel te rustig 2020 eindelijk weer aan de slag kunnen. Dit keer geen evenement of beurs, maar iets veel belangrijkers! De inrichting van een vaccinatiecentrum is iets nieuws, maar we pakken het aan zoals alle andere jobs die we uitvoeren. We staan internationaal bekend om onze grondige voorbereiding, kwalitatieve producties, gepersonaliseerde service en onze ‘24H AHEAD OF TIME’ garantie.
De grootste uitdaging in Kortenberg was de bescherming van de vloer. Kortenberg heeft vorig jaar geïnvesteerd in een nieuwe sportvloer en deze moest absoluut beschermd worden zonder te kleven of vijzenpuntbelasting. Hiervoor hebben we beroep gedaan op een van onze professionele partners, om een speciale vinyl-vloer te plaatsen, merci Dominique!
 
We hebben de wanden opgebouwd met Octanorm profielen met nieuwe HDK-panelen, volledig ‘corona-proof’. Bij Easy2Rent huurden we een speciaal 55 inch buitenscherm zodat iedereen bij aankomst duidelijk op de hoogte gebracht wordt van de nodige inlichtingen.  
Een speciale dank aan al het hele COM2COM team om na zo lange tijd, terug te komen werken en dan hebben we zelfs in het weekend gewerkt om 24 uur op voorhand klaar te zijn, zoals steeds. Dus dank aan Kadir, Redouane, Laurent, Muharem, Dominique, Alain en ‘last but not least’ Salva. Trouwens ook een klein dankwoord aan de lokale mensen Jochem en Mathias.” 
 
ChangingSpaces is een uniek en innovatief concept voor de inrichting voor tijdelijke of veranderlijke situaties zoals het vaccinatiecentrum in Kortenberg.
 

Ontdek ChangingSpaces > 

 

Vaccinatiecentrum-Kortenberg
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.