Hoe brief ik mijn standenbouwer?

13 November 2018

Dankzij een gestructureerd briefingsdocument zorgt COM2COM ervoor dat jouw droomstand 24 uur op voorhand klaar staat. Vind hier ons praktisch briefingsdocument.

Is een briefing nodig?

Een briefing is van essentieel belang bij de realisatie van jouw stand. Een goede briefing verheldert wat jouw wensen en behoeften zijn. COM2COM helpt jou om deze wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij jouw droomstand uittekenen en waarmaken. En dat alles is volledig klaar 24 uur voor de start van de beurs.

Waar moet ik aan denken bij een briefing?

Denk eerst aan het verhaal dat je wil vertellen. Met welke doelstelling sta je op de beurs? Welke communicatie wil je uitstralen? Dat is essentieel om te besluiten welk gevoel je met je stand wil oproepen. En dan heb je het nog niet gehad over de praktische aspecten en het budget. Heel wat zaken om over na te denken als je je beursstand wil laten bouwen! Om het jou makkelijker te maken, heeft COM2COM alles in een praktisch document gegoten.

Hulp nodig

Wil jij, ahead of time, ahead of stress deelnemen aan een beurs? Download hier ons briefingsdocument en je bent al één stap dichter bij jouw droomstand.

Contacteer ons als je een vraag hebt.

briefing document
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.