OSPI, het meest efficiënte netwerk van standenbouwers

13 September 2017

COM2COM is dé OSPI Partner in België. Dankzij het gebruik van één serviceniveau van hoge kwaliteit kun je je stand overal ter wereld opbouwen en bespaar je tijd en geld.

De slogan van het OSPI-netwerk is ‘Designed Here - Built There’. Voor een beurs in Amerika hoef je niet langer je beursmateriaal en standenbouwers over te vliegen of te verschepen. De stand wordt hier uitgetekend en opgebouwd in Amerika met materiaal en mensen ter plaatse. Niet alleen een besparing op tijd en geld maar ook een erg duurzame oplossing.

Het OSPI-netwerk bestaat uit meer dan 140 bouwers van beursstanden uit meer dan 50 landen. COM2COM is dé Belgische OSPI Partner. Wij zijn jouw 100% lokale partner op internationale beurzen en jouw garantie op succes, ahead of time, ahead of stress.

Als OSPI partner garanderen we steeds dezelfde hoge kwaliteit van service. OSPI vormt zo het meest efficiënte netwerk van standenbouwers ter wereld. Bekijk hier een voorbeeld van een stand die we bouwden als OSPI Partner.

Wil je zelf een stand laten ontwerpen die overal ter wereld gebouwd kan worden en overal voldoet aan dezelfde hoge servicekwaliteitseisen? Contacteer ons!

OSPI
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.