Over ons

COM2COM helpt bedrijven met het realiseren van een professionele stand op beurzen in binnen- en buitenland, van het ontwerp over de productie tot de realisatie. Zowel maatwerk als standaard systeembouw zijn mogelijk.

COM2COM levert al 10 jaar beursstands ahead of time. Zaakvoerders Jean-Paul Roskin en Salvatore Fortunato kunnen buigen op 30 jaar ervaring als standbouwers. Ze werkten onder meer voor overheden, merkfabrikaten en beursorganisatoren uit België en daarbuiten.

COM2COM maakt gebruik van eigen ontwerpers, een eigen productie-atelier en eigen opbouwploegen. Zo waken we tijdens alle stappen van het proces over de hoge kwaliteit en bouwen we flexibiliteit in. Maak hier kennis met het COM2COM-team.

De productiefaciliteiten van COM2COM maken jouw meest creatieve ontwerpen mogelijk. Onze CNC-machines zagen computergestuurd en dus uiterst gedetailleerd onderdelen voor je stand. Bedrukking voorzien we zelf met onze large format printer.

COM2COM drukt stress bij standhouders de kop in door de stand 24 uur op voorhand op te leveren. Geen onverwachte problemen vlak voor de opening van de beurs dus. De standhouder kan zich daardoor concentreren op zijn rol: het informeren en overtuigen van zijn potentiële klanten.

COM2COM werkt met Octanorm, beMatrix, hout of een combinatie van verschillende systemen, afhankelijk van de uitdagingen van het project en het beschikbare budget. Als Belgisch lid van het OSPI-netwerk houden we bij deelname aan intercontinentale beurzen of op verre bestemmingen transportkosten laag. Deze projecten laten we produceren in het land waar de beurs plaatsvindt.

Naast individuele stands verzorgt COM2COM ook generales in Octanorm en beMatrix. Door de look van verschillende stands op elkaar af te stemmen, zorgen we voor uniformiteit op de beursvloer. Een groot voordeel voor bijvoorbeeld beursorganisatoren, landencollectieven en in-house beurzen.

Je bedrijf promoten op een beurs? We denken graag met je mee. Contacteer ons voor een eerste gesprek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang de nieuwste trends uit de beurswereld en een blik op inspirerende standen van COM2COM in je mailbox.